Vyspi sa do krásy! :)

Tak, a máme tu stredu...Aspoň pre mňa je stred týždňa najťažší.Začínam byť unavená,ale pocit,že polovička náročného týždňa je za mnou, je celkom dobrý,že? :)

Dobrý spánok je potrebný na to,aby si sa cítila,ale aj vyzerala úžasne.Pred spaním dodržiavaj tieto rady a môžeš sa vydať na cestu do ríše snov.

Ľahké jedlo-Sladkosti,ťažké jedlá alebo pitie sladených nápojov ti nedovolia zaspať. Uvoľňujúco      pôsobí mätový alebo kamilkový čaj.Ak bývaš večer hladná,približne hodinu pred                                  spaním si daj malú šálku teplého mlieka alebo banán.

Príprava na spanie-Obleč si pohodlné pyžamo,umy si tvár,vyčisti si zuby a šup pod paplón.Ak sa     zobúdzaš smädná,k posteli si postav pohár vody.

Oddych-Približne hodinu pred spaním si čítaj knihu alebo počúvaj hudbu.Domáce úlohy si vypracuj včas-ak si ich budeš robiť tesne pred spaním,tvoja myseľ ti nedovolí hneď zaspať.

Ticho a tma-Zatiahni závesy alebo žalúzie,odnes tikajúce hodiny a všetky veci,ktoré by ťa mohli   rušiť.

Pohodlná poloha-Pod hlavu si daj mäkký vankúš. Nepoužívaj priveľa prikrývok,aby ti v noci nebolo príliš horúco.(Hľadáte si niekedy správnu polohu dlho aj Vy? )

Zahoď starosti(!!!)-Problémy veľmi bránia spánku.Čo tak ich "dať" do nejakej škatule,zamknúť       a nechať ju počas noci niekde v skrini? :)
 
Šup spinkať,aby sme zajtra boli svieže !
Prajem Vám dobrú noc a sladké sny... ♥

3 komentáre :

  1. Pekný článok :) Možno napíšem niečo podobné, ako to robím ja :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suprový článek!

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz/ - budu ráda, když koukneš

    PS: Stávám se pravidelným čtenářem a budu ráda, když se staneš mým.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak takáto téma na článok by mi nikdy nenapadla :3 Rozhodne sa ti podaril :))


    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám veľmi pekne za komentár! :) ♥