Ďalší lak do zbierky-od czechivy.blogspot.sk

Ako už iste viete,som obrovská maniačka na nákup lakov,lenže tentoraz som jedne krásny získala.Na blogu veľmi milej slečny,Ivanky.
Na jej blogu sa konala giveaway o 3 nádherné laky zo špeciálnej  edície od značky Essence-Breaking Dawn,part 2.

Keďže som skončila prvá(juchúúúúúú),tak som mala na výber z troch farieb.Ja som si vybrala farbu fialovú a je to odtieň 02 ALICE HAD A VISION-AGAIN.
Ešte som ho nevyskúšala,keďže som zatiaľ vôbec nemala čas,ale v blízkej budúcnosti Vám teda určite prichystám nejakú recenziu,poprípade nejaký nailart.

Ešte raz veľmi krásne ďakujem tejto úžasnej blogerke,ktorá robí naozaj krásne články, neváhajte si čeknúť jej blog a jej články-majú naozaj niečo do seba! :)  

Ivanka prichystala na blogu vianočný darček pre všetkých ľudí,tak určite zbehnite! Súťaží sa o krásne ceny, vyrobené zo ♥-čka,od veľmi štedrej osôbky a myslím si,že je to od nej naozaj pekné,že niečo pre nás vyrobila!Pre mňa majú takéto veci oveľa väčšiu hodnotu ako veci,ktoré človek kúpi v obchode.

Samozrejme,aj na mojom blogu ešte prebieha GIVEAWAY tak sa zapojte!Myslím si,že každú jednu slečnu,ktorá miluje starostlivosť o svoje nechty poteší takýto balíček.Nemáte čo stratiť! :)

Vyhrali ste niekedy giveaway? Čo to bolo? :)

1 komentár :

  1. Jejo ty máš šťastie, mne sa nikdy na giveaway nepodari vyhrať nič :D. A s tými lakmi to podobne :D. Pozerala som si tvoj blog a máš naozaj veľmi pekný štýl, napr. na tie batohy :3 Bože hneď by som ti ich ukradla! :O :D Tak som ťa nominovala do LBA Tagu na mojom blogu :). http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám veľmi pekne za komentár! :) ♥