Recenzia- Zlupovacia maska od AVON

Ahojte babenky! :)

Zlupovacia maska s 0,5 % kyselinou salicylovou Professional - tak dnes na takúto,úplne normálnu tému pre baby tínedžerky,ktoré majú problémy s pleťou,presne tak ako ja.Nie je to síce nič vážne,ale moja pleť dokonalá vôbec nie je,takže sa o ňu musím starať oveľa viac,ako niektoré iné dievčatá :)


Ako je to napísane v katalógu?- Odstraňuje prebytočný kožný maz, nečistoty z hĺbky pórov a redukuje viditeľnosť pórov.

Môj názor- Súhlasím!!! Maska funguje presne tak,ako je opísaná v katalógu,čo ma veľmi teší,že som peniaze nevyhodila,len tak,za niečo,čo nefunguje.Baby,odporúčam Vám! :) Maska sa odporúča používať 2-krát týždenne v oblasti T-zóny (čelo,nos,brada).Fotku,ako vyzerá na pleti som Vám tu nepridala-keďže maska je priehľadná :)

Máte aj Vy problematickú pleť? Čo používate? :) 

4 komentáre :

  1. wow! to bych potřebovala, děkuji za tip!♥
    P.S. Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, pýtala si sa ma na blogu, ako som sa dostala k spolupráci s Avonom. Nie nekontaktovala som ich ja, ale oni mňa :)

    www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ji doma a jsem s ní 100% spokojená, hned po přečtení různých recenzí atd. jsem se rozhodla, že si rovnou koupím 2, abych jednu měla do zásoby, a jak tak čtu článek, asi si ji dneska udělám :)

    P.S. : Díky za komentář na blogu, určitě potěší :)
    Ano, potřeba je tomu nechat i čas.To je základ a ty to zvládneš.Každopádně už teď ti můžu oznámit, že máš další čtenářku navíc a to mě.Máš krásný blog a zaujali mě tvé články, uvidíš mě tu častěji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi šťastná!!!!:) No,mne tiež celkom to balenie nevyhovuje,je veľmi maličká,tak tiež si radšej beriem hneď 2kusy :D :)
      Ďakujem,ďakujem,ďakujem ti veľmi krásne!!! :) Veľmi si ma potešila,ani si nevieš predstaviť ako veľmi..:)))) Budem len rada..:)

      Odstrániť

Ďakujem Vám veľmi pekne za komentár! :) ♥