#INSPIRATION-Teplá zima


Vonku začína byť poriadna zima a ja som sa rozhodla,že Vám pripravím článok o tom,aké doplnky v zime volím ja(čiapky,rukavice,šály,atď.).Mám rada jemné, ale niekedy volím aj výrazné kúsky.Poďme sa  teda pozrieť na moje zimné doplnky.

Vľavo hore sú všetky čiapky,ktoré vlastním.
-->Najradšej mám určite čiapku s uškami a krásnym zvieratkom(netuším,čo to je zač,ale volám to panda čiapka),ktorú nosím keď je vonku už poriadná zima,keďže je dosť hrubá a netvorí len tú estetickú funkciu.Kupovala som ju z Takka ešte minulý rok a stála tuším 6,99 €.
-->Mentolová farba je proste moja! Keď som túto čiapočku uvidela v obchode CCC, musela byť moja.Je veľmi tenká,ale na jeseň ako vyšitá! Nosím ju naozaj veľmi často,bola už veľmi veľa krát praná a čo ma teší,farba vôbec nevybledla.Kupovala som ju minulý rok a stála 5,99€.
-->Jemne farebná čiapka s veľkým drdolom ma v obchode naozaj očarila,no bolo mi veľmi ľúto dať za čiapku 12€.Bola som dosť smutná a stále som o nej snívala,nuž,napokon som si ju kúpila, a bola som zmierená s tou vysokou sumou,keďže som sa do nej naozaj zamilovala. Pri pokladni ma cena prekvapila,pretože bola nejaká akcia a vyšla ma iba na 4,50 € .Kupovaná minulý rok-značka F&F.
-->Tenká čiapka,ktorú som rada nosila na chladnejšiu jeseň.Je sivej farby,kupovala som ju z Takka tento rok a stála 5,99€.
-->Darček,ktorý potešil!Cenu a značku Vám teda povedať neviem.Má v sebe jemné trblietky a na hlave vyzerá naozaj luxusne,je trocha dlhšia,takže na konci pekne padne a urobí tak zaujímavý dojem.

Vpravo hore sa nachádzajú rukavice,ktoré som si kúpila tento rok,taktiež v Takku, sú úplne obyčajné,ale tak isto,ako väčšina ľudí,aj ja vlastním dotykový mobil a v poriadnej zime je dosť nepraktické dávať dole rukavice pre obyčajný jeden klik.Tieto rukavice majú na konci prsta špeciálny materiál,ktorý funguje na dotykové telefóny.Pár rukavíc ma vyšiel na 4,99€

Vľavo dole,ako správna panda maniačka,musím mať všetko,kde sa panda objaví.Tentokrát som ulovila rukavice z Takka.Ako môžete vidieť,sú kombinované-môžete teda vrch odopnúť a mať zakrytú iba časť prstov,alebo ich jednoducho "obalíte" do pandičkinej hlavičky.Panda rukavice som taktiež kupovala minulý rok za 4,99 €.

Nakoniec Vám predstavím moje šály,ktorých je naozaj málo.Najviac nosím sivý,robila ho moja mamka a rovnaký mám aj s priateľom(darček na Vianoce odo mňa).Podľa mňa sa hodí ku všetkému.Nosila som ho aj k športovej bunde a aj ku kabátu.Biely šál robila taktiež moja mamka a nosím ho naozaj málo,keďže je biely a na bielej farbe vidno všetky nečistoty.Dávam si ho len občas,ak viem,že mi nič zlé pri jeho nosení nehrozí.Červená šatka(šál?) je z obchodu C&A,kupovala som ju už strašne dávno a stála 12€.Veľmi sa mi páči jej farba a vôbec nie je tenká,takže v zime naozaj ochráni.Mám ju rada v kombinácii s mojím sivým nudným kabátom,ktorý je úplne jednoduchý a táto šatka tomu dá ten správny šmrnc.

Najčastejšie nosené doplnky

Dúfam,že sa Vám tento článok páčil,hoci bol naozaj veľmi dlhý.Dúfam,že ste sa týmto článkom inšpirovali a niektoré zimné doplnky sa Vám zapáčili-budem rada ak mi to napíšete do komentára.
Aké zimné doplnky obľubujete Vy? Za mňa sú to určite čiapky!

     Nezabudnite na GIVEAWAY, ktorá trvá už len pár dní.:)



2 komentáre :

  1. Já čepice, nějak moc nemusím...Většinu času nosím vlasy v copu nebo v drdolu, takže čepice ne !!! :D Ale rukavice a šály jsou u mně na denním pořádku, protože pokud bych jedno z toho neměla, asi bych umrzla s mým problémem ala je mi zima furt :D....Jinak čepice s oušky mně taky lákají ale, nějak mně to omrzlo v poslední době to má každý.
    Hezký článek :)
    Ahoj :) Dneska nový článek :)
    Prosím dejte mi do komentářů vaše blogy, ráda se podívám :) nemám co čist :)
    http://beautyfromgirs.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak.Pokiaľ si spravím drdol alebo cop,čiapku nechcem ani vidieť,vyzerá to totiž príšerne :)

      ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám veľmi pekne za komentár! :) ♥